Σε επιτυχημένη επέμβαση υποβλήθηκε ο αντιδήμαρχος Μακρακώμης Πάνος Κοντογεώργος

 


 Ο Αντιδήμαρχος Μακρακώμης Πάνος Κοντογεώργος μετά την περιπέτεια υγείας που είχε στην αρχή της εβδομάδας και την αγγειοπλαστική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε στον Ερυθρό Σταυρό επανέρχεται σύντομα και δυναμικά στις υποχρεώσεις του! Μέσα από το νοσοκομείο ενημέρωσε τους φίλους του μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και ανέφερε:


""Επειδή σε κανέναν μας δεν ξέρει τι θα του ξημερώσει ….

Ένιωσες πόνο στο στήθος, σφίξιμο στο λαιμό,ιδρώτα; Πας αμέσως στο κοντινότερο Νοσοκομείο η Κέντρο Υγείας και σώζεις την ζωή σου !!!!

Αισθάνομαι την υποχρέωση να ευχαριστήσω δημόσια μια σειρά ανθρώπων που από την Δευτέρα μέχρι τώρα κάνανε έναν αγώνα δρόμου για την αντιμετώπιση βλάβης του κεντρικού αγγείου της καρδιάς μου που συνέβη στην διαδρομή από Σπερχειάδα προς Τυμφρηστό.

Θα ξεκινήσω από τους γιατρούς του Κέντρου Υγείας Μακρακώμης το προσωπικό για τις πρώτες βοήθειες, και το ΕΚΑΒ για την άμεση διακομιδή μου στο Νοσοκομείο Λαμίας .

Τον διευθυντή της καρδιολογικής κλινικής του Νοσοκομείου Λαμίας Θανάση Καρανάσιο ο οποίος αμέσως έκανε όλες τις ιατρικές ενέργειες μαζί με το νοσηλευτικό προσωπικό που ήταν κυριολεκτικά πάνω από το κεφάλι μου για να ομαλοποιηθεί η κατάσταση μου, για να γίνει η εισαγωγή μου στην εντατική μονάδα καρδιολογίας που και εκεί ο Διευθυντής Παπαναγνου Γιώργος με το νοσηλευτικό προσωπικό που υπάρχει και νιώθεις τον επαγγελματισμό τους και την αγάπη από την πόρτα ακόμη.

Ακολούθως την ΜΕΘ του Ερυθρού Σταυρού το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό και ιδιαίτερα την συντοπίτη μας Γιατρό Konstantina Tzavida για το ενδιαφέρον της και την φροντίδα που μου πρόσφερε !!!!!!

Από εκεί με παρέλαβε ο Σωτήρας χιλιάδων ανθρώπων που είχαν πρόβλημα με την καρδιά τους ο συντοπίτης μας και διακεκριμένος γιατρός σε όλο τον κόσμο o Giannis Tsiafoutis ,

Διευθυντής της Καρδιολογικής του Κοργιαλένειου Μπενάκειου Νοσοκομείου Αθηνών ( Ερυθρός Σταυρός ), ο οποίος μαζί με τους συνεργάτες του προχώρησαν αμέσως σε στεφανιογραφία που ανέδειξε βλάβη στον πρόσθιο κατιούντα ( κύριο αγγείο ) και διενεργήθηκε άμεση αγγειοπλαστική αυτού και ένα μπαλονάκι σε δεύτερο αγγείο και προλάβαμε χειρότερες επιπλοκές και καταστάσεις .

Γιάννη έχεις προσφέρει πολλά και προσφέρεις στον κλάδο της καρδιολογίας , και χρειαζόμαστε τέτοιους επιστήμονες όπως είσαι εσυ, και χαιρόμαστε ιδιαίτερα που ενας πατριώτης μας έχει κατακτήσει τον κόσμο όλον στην ειδικότητα σου .

Επισης χαιρόμαστε που βρίσκεσαι δίπλα μας και προσπαθείς να βοηθήσεις τον κάθε ασθενή με τις τεράστιες γνώσεις σου, την εμπειρία σου και όλα αυτά από την μεγαλοψυχία που σε διακατέχει για τον συνάνθρωπο.

Γιάννη χαίρομαι που είσαι φίλος μου και χαίρομαι που όλη η Ελλάδα μιλάει για εσένα για τα θαύματα που κάνεις μέσα στην μονάδα σου !!! 

Τέλος άφησα όλους εσάς φίλους φίλες, συγγενείς και συνεργάτες που ενδιαφερθήκατε και ενδιαφέρεστε για την πορεία αυτής της περιπέτειας μου καθώς και για όλες τις ευχες σας και τις προσευχές σας !!!

Να είστε καλά όλοι σας να έχετε Υγεία και Καλό Πάσχα να έχουμε με τις οικογένειες μας !!!''

Του ευχόμαστε ολόψυχα σιδερένιος και γρήγορη επιστροφή στα καθήκοντά του!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Στο πένθος ξανά η αστυνομική Διεύθυνση Ευρυτανίας

Στο Καρπενήσι η Σία Κοσιώνη

Μηνύσεις για λαθροθηρία ζαρκαδιών στην Ευρυτανία