ΣΧΟΛΗ ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΓΡΑΦΩΝ.



ΣΧΟΛΗ ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΓΡΑΦΩΝ.






 Ο δήμαρχος Αγράφων κος Καρδαμπίκης κατόπιν επισκέψεως στο δήμο του κον Ιωάννη Χολέβα δήλωσε:

""Χρήσιμες συμβουλές για όσους "παίρνουν τα βουνά" είχαμε σήμερα από τον κ. Ιωάννη Χολέβα και την ομάδα του καθώς επισκέφτηκαν την περιοχή μας και συγκεκριμένα τον Αχελώο στη Γέφυρα της Τέμπλας, προκειμένου σύντομα κ σε συνεργασία πάντα με τον Δήμο Αγράφων, να οργανώσουν και να λειτουργήσουν Σχολή.

Μία σχολή σχετική με αυτό που γνωρίζουν καλά και που κάνουνε εδώ και πάρα πολλά χρόνια σχετικά με την διάσωση ανθρώπων σε ορμητικά νερά, πλημμυρικές καταστάσεις αλλά και διάσωσεις με σχοινιά.

Με μοναδική μεθοδικότητα και ψυχραιμία ο εκπαιδευτικός φορέας: Rescue 3 Europe, διοργανώνει εδώ και πολλά χρόνια, πιστοποιημένη εκπαίδευση μαθαίνοντας στους συμμετέχοντες να εκτιμούν τον κίνδυνο, να αναγνωρίζουν τα σημάδια που δείχνουν την επικινδυνότητα, να υιοθετούν την κατάλληλη στρατηγική και να επεμβαίνουν αποτελεσματικά εφόσον χρειαστεί.

Γνωρίζουμε καλά πως ο τόπος μας είναι δύσκολος, δύσβατος κ κάποιες εποχές του χρόνου απομονωμένος. 

Για αυτό εμείς ως Δήμος Αγράφων προσπαθούμε να παίρνουμε όσο περισσότερα μέτρα μπορούμε για να μειωθεί ο βαθμός επικινδυνότητας και δυσκολίας στη ζωή και την καθημερινότητα των δημοτών μας και των επισκεπτών μας.

 Αυτό είναι άλλο ένα βήμα.....""



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Στο πένθος ξανά η αστυνομική Διεύθυνση Ευρυτανίας

Στο Καρπενήσι η Σία Κοσιώνη

Μηνύσεις για λαθροθηρία ζαρκαδιών στην Ευρυτανία