Αγρινιώτισσα η 28χρονη που δολοφονήθηκε άγρια από τον πρώην σύντροφό της έξω από το αστυνομικό τμήμα

 



Σοκ έχει προκαλέσει η νέα γυναικοκτονία, με θύμα αυτή τη φορά μια 28χρονη η οποία δολοφονήθηκε αφού πήγε στο Α.Τ. Αγίων Αναργύρων να καταγγείλει τον πρώην σύντροφό της.


Η 28χρονη Κυριακή Γρίβα με καταγωγή από το Αγρίνιο, είναι η άτυχη γυναίκα που έχασε τη ζωή της αργά χθες το βράδυ, λίγα μέτρα από το Αστυνομικό Τμήμα των Αγίων Αναργύρων, όταν της επέφερε μαχαιριές ο 39χρονος πρώην σύντροφός της.

Η δολοφονία σημειώθηκε έξω από το αστυνομικό τμήμα, στο οποίο η νεαρή γυναίκα είχε μεταβεί με φίλο της προκειμένου να δηλώσει ότι είχε επανεμφανιστεί ο σύντροφός της έξω από το σπίτι της, με τον οποίο είχαν χωρίσει, και μάλιστα πριν από χρόνια τον είχε μηνύσει για βιαιοπραγίες και βιασμό.

Η 28χρονη έκανε τη σχετική καταγγελία και ζήτησε να μεταφερθεί στο σπίτι της με περιπολικό. Αυτό, όμως, δεν έγινε. Το τι συνέβη σε αυτό το σημείο αποτελεί αντικείμενο της ΕΔΕ που βρίσκεται ήδη εν εξελίξει.

Φεύγοντας από το αστυνομικό τμήμα, η 28χρονη κάλεσε το 100. Ωστόσο, λίγα μέτρα από το ΑΤ δέχθηκε άγρια επίθεση από τον πρώην σύντροφό της, ο οποίος της είχε στήσει καρτέρι και την τραυμάτισε θανάσιμα. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι στο κέντρο του 100 έγιναν αυτή μάρτυρες της δολοφονίας, καθώς η 28χρονη μιλούσε εκείνη την ώρα στη γραμμή.

Για τη γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους διατάχθηκε ΕΔΕ προκειμένου να διαπιστωθεί τι ακριβώς συνέβη στο Τμήμα.



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Στο πένθος ξανά η αστυνομική Διεύθυνση Ευρυτανίας

Στο Καρπενήσι η Σία Κοσιώνη

Μηνύσεις για λαθροθηρία ζαρκαδιών στην Ευρυτανία