Ο π. Δαμασκηνός ο νέος Ηγούμενος της ιεράς Μονής Τατάρνας

 


Ο π. Δαμασκηνός ο νέος Ηγούμενος της ιεράς Μονής Τατάρνας. Την είδηση αποκάλυψε ο πάτερ Ευάγγελος Φεγγούλης μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό Facebook.

Χαρακτηριστικά αναφέρει:

#Με ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση πληροφορήθηκα πριν λίγο ότι νέος ηγούμενος στην Σταυροπηγιακή Ιερά Μονή Τατάρνης, τοποθετήθηκε με απόφαση του Μητροπολίτη Καρπενησίου κ.κ. Γεωργίου, ο πολυφίλητος Αρχιμανδρίτης π. Δαμασκηνός Τσιάκας, ένας ευλογημένος λόγιος και πολυγραφότατος Ιερομόναχος, που διακονεί επ΄ αγαθώ την Ιερά αυτή Μονή για 50 χρόνια. 

Με την χάρη της Υπεραγίας Θεοτόκου και δια πρεσβειών του Μακαριστού Γέροντος μας Μακαριστού π. Δοσιθέου, που πριν λίγες μέρες ταξίδεψε στην αιωνιότητα, η τοποθέτηση αυτή είναι ΕΥΛΟΓΙΑ, καθότι ο π. Δαμασκηνός ως ευλογημένος κρίκος της μακράς αλυσίδας των Μοναχών που διακόνησαν και ανάλωσαν την ζωή τους υπηρετώντας το ιστορικό αυτό Μοναστήρι και τον αείμνηστο Γέροντά του, θα είναι ο άξιος συνεχιστής του.  

Γνωρίζοντας από μικρό παιδί τον π. Δαμασκηνό και λαμβάνοντας πολλάκις τις πλούσιες πνευματικές δωρεές του, του εύχομαι ολόψυχα, να έχει ευλογημένη διακονία και η Υπεραγία Θεοτόκος Παναγία μας που τόσο ευλαβείται, να τον οδηγεί και να τον ενισχύει εις τον αγώνα τον καλόν.

ΑΓΙΕ ΚΑΘΗΓΟΥΜΕΝΕ ΑΞΙΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΣΟΥ#



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Στο πένθος ξανά η αστυνομική Διεύθυνση Ευρυτανίας

Στο Καρπενήσι η Σία Κοσιώνη

Μηνύσεις για λαθροθηρία ζαρκαδιών στην Ευρυτανία